Roxx

Hallå där! 👋 Är det något du undrar över? Eller vill du boka en kostnadsfri demo? Tveka inte att kontakta oss!

BC Bygg

Upplever ni att er internkommunikation har blivit enklare med HR-appen?
Ja, det är lättare att nå ut till alla och det blir enklare att säkerhetsställa att alla medarbetare får samma information.

Har ni fått någon effekt som ni inte räknade med?
Ja det har fått en mycket god effekt. Tidigare gick mycket av kommunikationen via våra platschefer, vilket gjorde att varje arbetsplats i sin tur fick information vid olika tillfällen och berättat av olika personer.

Vilken funktion skulle ni inte klara er utan / har ni någon favoritfunktion?
Ledighetsansökan är väldigt bra, att se våra löner i appen är en STOR fördel, samt den enkla funktionen att kunna lägga upp dokument. Vi lägger varje vecka upp vår veckoplanering så att alla medarbetare kan se.

Varför skulle ni rekommendera HR-appen till andra företag?
För att den förenklar kommunikationen i hela företaget!

Hur upplevde ni övergången från tidigare system till HR-appen?
Enkel, självklart har vi lagt ner tid på att fundera på vilka funktioner vi vill uppnå med appen. Med bra stöd ifrån Roxx så har vi lyckas få till de funktioner vi vill ha på ett väldigt enkelt sätt.

Hur upplever yrkesarbetarna appen?
Appen uppskattas av de allra flesta hos oss. Vi ville bli mer digitala, och funktionen som att kunna se lönespec.arna i appen har uppskattas mycket. Yrkesarbetarna har även fått en enklare väg till kommunikation genom formulär som ”ledighetsansökan” och ”förbättringsförslag till företaget”.  


Frida Säflund
HR