Boka kostnadsfri demo

Häng med oss i våra sociala medier!

Om oss

Teamet bakom HR-appen brinner för att utveckla digitala lösningar tillsammans med kunder och samarbetspartners. Vi drivs av att skapa en produkt som gör vardagen enklare för användarna – och som bidrar till en bättre arbetsmiljö.

Så fungerar vårt upplägg med HR-appen

Varje företag har olika behov. Varje bransch har sina utmaningar. Därför är varje HR-app unik. Vi utbildar alla nya kunder i HR-appens funktioner – och vi förvandlar gärna idéer och utmaningar till nya verktyg och kommunikationslösningar.

Det är enkelt att skapa en egen HR-app till ditt företag tillsammans med oss. Vi använder oss av ett leasing-upplägg, vilket innebär att varje kund till HR-appen betalar en månadsavgift baserad på antalet användare.

Alla kunder har olika behov, vilket gör att HR-appens breda smörgåsbord av funktioner ständigt utvecklas. Som leasing-kund har du fri tillgång till alla uppdateringar av systemet, och du har även möjlighet att fritt ta del av alla nya funktioner som utvecklas inom HR-appens växande community.

Vi hjälper varandra att bli bättre, helt enkelt!

Vi utbildar, certifierar och supportar

Det är tryggt att välja HR-appen. Vi utbildar och certifierar alla våra kunder i kommunikationsplattformen Envodium, systemet som varje HR-app är byggd på.

Om du mot förmodan skulle stöta på problem med HR-appen, kan du enkelt kontakt oss via vår supportlinje, e-post eller supportportalen direkt i Envodium –> Kontakta oss!

Varför ska jag välja HR-appen till mitt företag?

  • Skräddarsydd internkommunikation tillgänglig för alla medarbetare direkt i mobilen
  • Användarvänlig, byggd och utvecklad med varje enskild medarbetare i fokus
  • Design, grafiskt utseende och funktioner helt enligt önskemål och behov
  • Ett enkelt sätt att involvera, engagera och informera alla medarbetare
  • Underlättar dokumentation samt kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete
  • En stark utvecklings-community som bygger en ännu starkare företagskultur

Några som valt HR-appen