Boka kostnadsfri demo

Häng med oss i våra sociala medier!

Aktuellt

Utvecklingen av HR-appen går i rasande fart! Här delar vi med oss av inspirerande kundcase, spännande uppdateringar och färska funktionsnyheter i appen. Häng med oss i utvecklingen – och i vår vardag!

  • Alla
  • Funktioner
  • Kundcase
  • Nyheter
  • Vårt team
Nyheter

”Det känns som att vi sitter i en raket som precis lyft från marken”

HR-appen har födelsedag. I dag är det tre år sedan den lanserades. Sedan dess har fler än 40 000 användare loggat in över 4 000 000 gånger.

Kundcase

”Det finns hela tiden en vilja att komma med lösningar för att nå resultat”

Med över 30 bolag inom Welandkoncernen har arbetet med att lansera deras skräddarsydda version av HR-appen varit omfattande. Mattias Andersson, marknadsansvarig, har varit med på resan för att kunna lansera appen för koncernens alla anställda.

Funktioner

”Alla smarta funktioner ger många fördelar”

Tillsammans med TransPA har gänget bakom HR-appen under en tid utvecklat kopplingar mellan de olika systemen som kommer förenkla arbetsdagarna för våra användare.

Vårt team

Säg hej till Kjell – utvecklaren med svart bälte i ärendehanteringssystem

Kjell Nestor är webb- och systemutvecklare och en i teamet bakom HR-appen. Han är vår expert på ärendehanteringssystem och på fritiden är det troligast att du träffar honom på gymmet.

Kundcase

”Alla är med på ett helt annat sätt än tidigare”

Satsningen på HR-appen har inneburit besparingar och betydligt färre system att hantera och underhålla för Förlängda Armen AB. "För varje dag ser vi hur potentialen ökar för vår interna utveckling och förbättring av verksamheten i vår app", säger Kristoffer Zingmark, verksamhetsutvecklare på företaget.

Kundcase

”Appen är det viktigaste verktyget i vår kulturresa”

Med många lastbilar på vägarna, lager på flera ställen i södra Sverige och medarbetare också i Tyskland är en av utmaningarna för Börjes Logistik & Spedition att smidigt kunna kommunicera med alla anställda inom koncernen. För Ewa Roswall är HR-appen verktyget som gör det möjligt.

Nyheter

HR-appen växer – vi söker nu två nya säljare

Är du nyfiken på appar och digitalisering? Har du lätt för att lyssna, förklara och presentera? Då är du som klippt och skuren för HR-appens säljavdelning!

Nyheter

Nytt samarbete förenklar ert arbete med överträdelser

Äntligen! HR-appen har uppdragerats med en unik koppling till Michelin Connected Fleet, en av de ledande plattformarna för fordonsdata och flottstyrning. Det betyder att du som använder Michelin Connected Fleet automatiskt får dina överträdelserapporter skickade till HR-appen varje månad.

Nyheter

Integrerad Visselblåsartjänst: HR-appen och Competensum stärker banden i nytt partnerskap

Competensum och HR-appen har ingått ett spännande partnerskap för att erbjuda företag en HR-upplevelse i världsklass, där sömlös teknologi och professionell service går hand i hand.

Kundcase

"Allt jag behöver finns i appen"

Möt Oscar Humble – hockeykillen som använder HR-appen i sin vardag som kökstillverkare på Vimmerbyföretaget Polyform.

Funktioner

Visselblåsning

Ni vet väl om att vi i HR-appen har en visselblåsarfunktion? HR-frågor är något som ligger oss varmt om hjärtat, och för oss är det en självklarhet att alla ska ha möjlighet till en bra och regelrätt visselblåsarfunktion.

Funktioner

HR-appen byggs ut med AI-integration

Smidigare och enklare. Nu kan du kommunicera smartare med dina medarbetare, utan att riskera att fastna i formuleringar och språkliga funderingar. HR-appen har blivit med AI!

Kundcase

HR-appen – Sandahlsbolagens kommunikationsplattform och ledningssystem

1 100 medarbetare. 500 lastbilar. Sandahlsbolagen ställde höga krav på plattformen som skulle lösa kommunikationen och ersätta ett föråldrat ledningssystem. Efter en noggrann genomlysning av marknaden stod det klart att HR-appen var lösningen som Sverige största privatägda åkeri vågade satsa på.

Nyheter

Vi söker applikationskonsult till HR-appen

Vi söker en applikationskonsult som vill bidra med erfarenhet och positiv energi till både kollegor och kunder av alla de slag. Känner du dig redo för nya utmaningar och är nyfiken på digitalisering och konfiguration?

Vårt team

Hej Kjell – webb & systemutvecklare och en i teamet bakom HR-appen

Kjell är extremt bra på ärendehanteringssystem, och en viktig del i taxi-världen. Han är även ett träningsfreak som älskar att äta kyckling med broccoli till lunch.

Kundcase

”Alla företag behöver den här appen, de vet bara inte om det än!"

Så svarade Polyforms vd Johan Hoffstedt när vi ställde frågan om han skulle rekommendera HR-appen till andra företag. 

Vårt team

Möt Ida – UX-designer och kvinnan med järnkoll på hela Roxx webbavdelning

Organisatör, koordinator och samordnare. Ni vet vad man säger, kärt barn har många namn.

Funktioner

Med ert eget forum skapar ni en plats för samverkan och utveckling inom företaget

Skapa en gemensam plats där era medarbetare kan samverka och växa tillsammans. I forumet kan era medarbetare dela med sig av sina egna erfarenheter och även ta del av andras. Det blir en plats att diskutera idéer och utveckling - samtidigt som gemenskapen på ert företag stärks.

Nyheter

Widéns Åkeri på besök!

I veckan har vi haft finbesök av vår härliga kund Widéns Åkeri - en av de kunder som faktiskt varit med oss från starten av HR-appen's resa. 

Vårt team

Hej Richard – webb & systemutvecklare och en i teamet bakom HR-appen

Richard har en filosofie kandidatexamen med inriktning mot webbprogrammering i bagaget. Han är klantig men han slår oss alla i ödmjukhet och dessutom har han världens största hjärta.

Nyheter

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på HR-appen!

Tack kära kunder för året som gått, tack för idéer och förslag som vi fått...

Nyheter

QR-scanner – en enkel men otroligt tidseffektiv funktion!

Tidigt under 2023 kommer vi släppa en fantastisk funktion i HR-appen – nämligen QR-scannern! En scanningsfunktion som tillåter direktlänkar till andra delar i appen.

Vårt team

Möt Fredrik - projektledare och en i teamet bakom HR-appen

Fredrik är mannen med järnkoll på saker och ting och han förgyller våra dagar med sin fantastiska personlighet.

Kundcase

Möt Linda Carlsson - vd för MaterialMännen AB

Linda Carlsson är vd på bolaget och en av HR-appen’s trevliga kunder. Vi har bett Linda att svara på några korta frågor kring bolagets upplevelser av HR-appen.

Vårt team

Hej Emma - webbredaktör i HR-appen

Next up i teamet bakom HR-appen har vi senaste tillskottet Emma Bengtsson. 

Vårt team

Möt Rasmus - systemutvecklare i HR-appen

Först ut i teamet har vi Rasmus Lennartsson. Han startade sin resa på Roxx år 2014 med ambitionen att slippa pendla från sitt dåvarande jobb. 

Kundcase

”Vi kan skicka ut nyheter och info som berör hela företaget så att alla får samma info samtidigt”

Möt Jennie Härnström - verksamhetschef på Systrarna Odh Hemtjänst AB och en av HR-appen’s härliga kunder.

Kundcase

En av idésprutorna bakom HR-appens framgångssaga

De bästa lösningarna föds när nya idéer möter utvecklingshunger och teknisk kompetens. Möt Mattias Lundgren – samordnare på Götene Kyltransporter, och pionjären som bidragit med mängder av innovativa funktions- och utvecklingsidéer till HR-appen.
– Storheten med HR-appen är enkelheten och att vi kan nå alla medarbetare med ett klick.

Nyheter

Nu finns HR-appen även på sociala medier!

Här kommer du kunna följa teamet bakom HR-appen, få uppdateringar om nyheter, funktioner och andra spännande händelser. Häng med oss i vår vardag!

Nyheter

Elmia Lastbil 2022

HR-appen besökte Elmia Lastbil 2022! Lastbilsmässan hålls vartannat år på Elmia i Jönköping och är en internationell knutpunkt för åkeri- och transportbranschen.

Några som valt HR-appen