Boka kostnadsfri demo

Häng med oss i våra sociala medier!

Vårt team  |  26 Jun 2024

Säg hej till Richard – Roxx Webbs JavaScript-guru

Richard Jones är webb- och systemutvecklaren som är på jobbet tidigt, hänger med familjen på helgen och spelar tv-spel när det är läge.

Vad gör du om dagarna?

Jag jobbar mest med större kunder som, exempelvis, Dagligvaruleverantörers Förbund. Utvecklar och underhåller bland annat webbplats och eventportal åt dem. Jag har utvecklat och jobbar med projektportalen för Säker Vatten. Här kan VVS-installatörer skapa projekt, göra intyg för sina jobb och sköta eventuella avvikelser. Riktigt roligt!

Vad är det bästa med att jobba med HR-appen på Roxx Webb?

Jag har jobbat här i fyra år och jag trivs jättebra. En bra arbetsplats med frihet under ansvar och där jag kan växa i jobbet. I mitt jobb gäller det att alltid hålla koll på vad som händer i branschen och det finns det utrymme för här.

Hur ser en bra start på dagen ut för dig?

Jag börjar ofta tidigt om morgnarna. Det är en bra start med en stund helt själv på kontoret innan alla andra kommer och börjar prata. Haha. Det är ju trevligt det också men jag gillar att kunna köra på tidigt, sätta i gång och få undan saker.

Vilket är ditt expertområde?

Jag älskar att utveckla, jobba och programmera i JavaScript. Det tycker jag är utmanande och kul.

Hur ser en perfekt helg ut?

Börjar med sovmorgon. Till i alla fall efter klockan sex. En lång frukost tillsammans med familjen och sen i väg och bada. Förhoppningsvis hinner jag med en sväng i trädgården under dagen. Till kvällen står jag gärna vid grillen med en kall öl och sen avslutar vi med hela familjen i soffan. Det är en bra dag!

När var du senast stolt på jobbet?

Svår fråga men jag kom nyligen att tänka på hur många människor som faktiskt använder det jag och mina kollegor har byggt. Bara Säker Vatten har över 7 000 företag som är kopplade till tjänsten. Samma sak med användandet av nyhetsflödet i HR-appen som jag utvecklade. Det känns riktigt fränt faktiskt!

Berätta något som ingen annan vet om dig!

Jag har pluggat ryska! Pluggade bara ett år men jag kan läsa kyrilliska bokstäver. Tyvärr vet jag inte alltid vad det betyder men jag kan läsa det!

Vad finns med på din bucket list?

Det är att vår dotter ska komma till världen i september. Det toppar listan!

Fakta

Namn: Richard Jones
Familj: Min fru Emma, min son Levi och en dotter på väg.
Intressen: Fixa i vår trädgård och spela Elden Ring
Yrke: Webb- och systemutvecklare på Roxx Webb

Några som valt HR-appen