Boka kostnadsfri demo

Häng med oss i våra sociala medier!

Samarbeten

HR-appen är enkel att utveckla och integrera med andra system. Vi samarbetar tätt tillsammans med våra partners – några av Sveriges största aktörer inom respektive bransch – för att kunna leverera bästa möjliga lösning till våra användare.

Fordonskontroll direkt i HR-appen

Behöver du och ditt företag hjälp med hantering och kontroll av fordon? Inga problem, HR-appen är fullt integrerad med tjänsten Fordonskontroll.

Har du ett åkeri, en entreprenadfirma eller ett bussbolag – eller någon annan verksamhet med mängder av bilar eller en stor fordonsflotta som behöver administreras? Då har du säkert redan hört talas om tjänsten Fordonskontroll.

Fordonskontroll är ett webbaserat system för fordonsadministration som är fullt integrerat i HR-appen. Systemet riktar sig till såväl företag som kommuner, landsting och myndigheter –och kan användas för alla fordonsflottor oavsett storlek.

I Fordonskontroll finns moduler för att hålla koll på kontrollbesiktningar, felrapporter, information från Vägtrafikregistret, drivmedel, loggböcker och kartpositioner.

Och det bästa av allt: Alltsammans är tillgängligt direkt i HR-appen!

Läs mer på fordonskontroll.se!

Några som valt HR-appen