Boka kostnadsfri demo

Häng med oss i våra sociala medier!

Om oss

Teamet bakom HR-appen brinner för att utveckla digitala lösningar tillsammans med kunder och samarbetspartners. Vi drivs av att skapa en produkt som gör vardagen enklare för användarna – och som bidrar till en bättre arbetsmiljö.

Låt oss få presentera Envodium

Säkert. Snabbt. Skalbart. Alla HR-appar byggs i Envodium – ett egenutvecklat system med oändliga anpassningsmöjligheter.

Bakom HR-appen bultar det tekniska hjärtat vi kallar Envodium, vår kompletta kommunikations- och samarbetsplattform i kombination med kraftfull datakälla.

Utöver innehållshantering i likhet med vilket CMS som helst, är Envodium hierarkistyrt vilket ger möjlighet till exempelvis flödes- och attestordning, fakturering, rapportering, reklamationshantering, signering, läskvittenser och styrning av informationsskärmar.

Och givetvis mycket mer.


Envodium kan på sätt och vis liknas vid Microsoft 365, då flera produkter – bland annat HR-appen – ryms inom samma system, och nya produkter utvecklas löpande.

Bygg egna vyer och anpassa systemet på egen hand

Som användare med administrationsrättigheter i Envodium kan du även bygga dina egna vyer utifrån befintlig data, och välja att presentera dem precis som du önskar.

Har du dessutom grundläggande kunskaper i back-end och kodning, kan du på egen hand anpassa och göra egna ändringar direkt i systemet.

Fördelar med Envodium för dig som väljer HR-appen

  • Säkert, snabbt och skalbart
  • Hämtar data från alla system och samlar den på ett och samma ställe
  • Drar nytta av synergieffekterna av att ha all data samlad på ett ställe
  • Flexibelt och möjligt att integrera med alla tänkbara system
  • Korta ledtider från idé till färdigutvecklad ny funktion

Några som valt HR-appen