Boka kostnadsfri demo

Häng med oss i våra sociala medier!

Funktioner  |  10 Maj 2023

HR-appen byggs ut med AI-integration

Kvickheten är ofta avgörande när du ska skriva ett inlägg eller skapa en nyhet. Framförallt ute på fältet, där de flesta av HR-appens användare finns och verkar.

Med HR-appens nya AI-integration får du ett pålitligt stöd i kommunikationen med dina medarbetare. Mata bara in informationen, klicka på knappen – och vips har du en färdigskriven text, redo för publicering eller utskick. Enklare kan det knappast bli! Självklart kan du också använda AI:n till att skapa snabba textutkast för vidare redigering, med den trygga vetskapen om att innehållet är rättstavat och korrekt formulerat.

Du har säkert hört talas om ChatGPT. HR-appens egen AI-robot är en vidareutvecklad och skräddarsydd variant av ChatGPT-motorn, som fortlöpande trimmas och tränas med HR-appens användare i åtanke.

– Den här lanseringen kickar igång AI-utvecklingen i HR-appen på riktigt. Och det här är bara början! Vår vision är att kunna överbrygga språkbarriärer, sänka kommunikationströsklar och i ännu högre grad kvalitetssäkra innehållsskapandet med hjälp av AI:n. Den här satsningen stärker definitivt HR-appens position som marknadsledande kommunikationsverktyg, säger Pontus D. Schiöld, vd och ansvarig för HR-appen, och tillägger:

– För varje nytt utvecklingssteg HR-appen tar, blir det alltmer tydligt att alla behöver den. Oavsett bransch gör HR-appen vardagen enklare för dig och dina medarbetare.

 

Några som valt HR-appen