Boka kostnadsfri demo

Häng med oss i våra sociala medier!

Vårt team  |  19 Dec 2022

Möt Fredrik - projektledare och en i teamet bakom HR-appen

Utbildad sångare och skådespelare och har även en teaterpedagogutbildning i bagaget. Dessa meriter passar perfekt i rollen som säljare för HR-appen.

Tidigare anställningar?

Jag har jobbat som skådis och sångare i olika sammanhang i stort sett hela mitt liv. Bland annat på Astrid Lindgrens Värld där jag jobbade ca 15 år. Gör fortfarande lite frilansgig när jag har tid och lust.

Det bästa med att jobba på Roxx och HR-appen?

Kollegorna framför allt. Vi är ett magiskt härligt gäng som har grymt kul ihop. Sedan är det också en ynnest att få jobba med en så genial produkt som HR-appen.

"Kollegorna framför allt. Vi är ett magiskt härligt gäng som har grymt kul ihop. Sedan är det också en ynnest att få jobba med en så genial produkt som HR-appen."
 

Ditt expertområde? 

Är kanske att jag älskar att improvisera, vilket gör att jag finner mig snabbt i olika situationer som kan uppstå i möten med andra människor.  

För att lätta på stämningen kommer här även tre oseriösa fakta om Fredrik: 

  • Superhjälte eller världens bästa kock? Lätt världens bäste kock. Fredrik är en stor matnörd.
  • Hade Fredrik fått lägga till ett ord i ordboken hade ordet ”smujsig” stått högst på listan. Det är tydligen så man känner sig en ledig söndagsmorgon när allt bara är himla skönt och gött! 
  • Ifall utomjordingar landade på jorden, skulle Fredrik rekommendera dem att prata med en viss president i Ryssland. I hopp om att de tar med honom till en okänd planet någonstans. 

Nu har ni fått lära känna ytterligare en medarbetare i teamet bakom HR-appen. Dock finns det många härliga personligheter kvar att beskriva så håll ut! Fortsättning följer… 

Några som valt HR-appen