Boka kostnadsfri demo

Häng med oss i våra sociala medier!

Funktioner  |  8 Apr 2024

”Alla smarta funktioner ger många fördelar”

Tillsammans med TransPA har gänget bakom HR-appen under en tid utvecklat kopplingar mellan de olika systemen som kommer förenkla arbetsdagarna för våra användare.

TransPA proffs på digital personalhantering

TransPA är ett komplett tidrapporterings- och personalplaneringssystem för företag inom transport, bud och kurir, bussverksamhet och maskinentreprenad. Med deras system blir hanteringen av administrering enklare när all viktig information kan centraliseras och blir mer överskådlig och lätthanterlig.

Joakim Pirholt, product manager på TransPA, har tillsammans med HR-appens utvecklare arbetat fram de lösningar som krävs för att hanteringen av alla funktioner blir möjliga i HR-appen – utan att användaren ens måste lämna den.

- Att kunna tidrapportera till TransPA samtidigt som man når alla smarta funktioner som är skräddarsydda för förare ser vi många fördelar med, säger han.

Ett stort lyft för användarna

Kjell Nestor är webb- och systemutvecklare för HR-appen. Han är en av de som tillsammans med Joakim har utvecklat de lösningar som krävs för att systemen ska kunna fungera sömlöst.

- Att vi nu kommer kunna erbjuda tidrapportering och andra funktioner direkt i appen blir ett lyft för våra användare som känns riktigt bra. Det kommer förenkla arbetet för många, säger han.

Några som valt HR-appen