Boka kostnadsfri demo

Häng med oss i våra sociala medier!

Kundcase  |  1 Dec 2022

Möt Linda Carlsson - vd för MaterialMännen AB

MaterialMännen AB bedriver detaljhandel inom bygg- och möbelbranschen och finns idag på sex olika orter: Vimmerby (huvudkontor), Västervik, Oskarshamn, Valdemarsvik, Eksjö och Tranås. Kundgruppen för MaterialMännen består av både proffs och konsumenter. 

”Internkommunikation är det absolut viktigaste vi har och vår internkommunikation har blivit tätare sen vi började använda HR-appen”
- Linda Carlsson, vd MaterialMännen AB

Bolaget ingår i olika inköpskedjor såsom Happy Homes (golv & färg), Woody (byggvaruhandel & butik), och Svenska Hem (möbler) och från och med 1 februari 2023 blir även bolaget en del av XL-BYGG som ingår i Mestergruppen.

Linda Carlsson är vd på bolaget och en av HR-appen’s trevliga kunder. Vi har bett Linda att svara på några korta frågor kring bolagets upplevelser av HR-appen.

Har ni någon favoritfunktion i appen?

Favoriterna som används mest är sjukanmälan och utlägg. Det sparar en hel del tid för mig och mycket administration för andra.

Skulle du rekommendera HR-appen till andra företag, och i så fall varför?

Absolut, det ligger i tiden, dessutom är det fantastiskt att kunna "nå" sina anställda off time också om det skulle krisa.

Några som valt HR-appen