Boka kostnadsfri demo

Häng med oss i våra sociala medier!

Kundcase  |  5 Sep 2023

"Allt jag behöver finns i appen"

För Oscar Humble börjar arbetsdagen när klockan slår 06.30. Strax därefter snurrar maskinen vid hans station igång, den som förser alla skåpssidor med rätt typ av hål innan delarna pressas ihop till skåp.

Polyforms skräddarsydda variant av HR-appen hjälper Oscar och hans kollegor att hålla sig informerade och uppdaterade.

– Allt jag behöver finns i appen! Noteringar om vissa order, information om fabriksbesök och uppdateringar om hur det går för företaget. Vi sköter även all ledighets- och frånvaroanmälan i appen.

Har du upptäckt någon favoritfunktion?

– Kalendern! Det underlättar planeringen att kunna se vilka som är frånvarande, lediga eller sjuka – både för dagen och framåt i tiden. Vi har också formulär i appen där vi beställer grejer när vi behöver något nytt, och vi kan enkelt gå in i efterhand och läsa protokoll från exempelvis ledningsgruppens möten.​

"Allt jag behöver finns i appen"
Oscar Humble, kökstillverkare på Vimmerbyföretaget Polyform

Positiva tongångar från dag 1

Likt många andra företag har Polyform en mobiltelefonpolicy som utgår från eget ansvar och omdöme. Rätt skött är mobiltelefoner under arbetstid okej, vilket är en förutsättning för att appen ska nå sin fulla potential och kunna nyttjas fullt ut av medarbetarna.

Sedan lanseringen av Polyform-appen har den förbättrats och utvecklats i flera steg.

– Den uppdateras med nya funktioner hela tiden. I början fungerade den mest som digital informationskanal, men idag innehåller den funktioner som de flesta av oss använder dagligen.

Hur gick snacket bland medarbetarna när appen introducerades?

– Oj, det minns jag knappt. Jag tror att vi var ganska positiva redan från början. Många av oss på Polyform är uppväxta med mobiltelefoner och vana vid att kunna sköta det mesta med hjälp av olika appar.

Fakta

Namn: Oscar Humble.Ålder: 32 år.
Familj: Fru, två barn och en hund.
Intressen: ”Sport, jag har spelat hockey i nästan hela mitt liv.”
Yrke: ”Jag är kökstillverkare och arbetar ’på golvet’ på Polyform. Jag sköter en maskin som borrar alla skåpsidor innan de skickas vidare för hopsättning.”Några som valt HR-appen