Boka kostnadsfri demo

Häng med oss i våra sociala medier!

Funktioner  |  1 Feb 2023

Med ert eget forum skapar ni en plats för samverkan och utveckling inom företaget

Skapa en gemensam plats där era medarbetare kan samverka och växa tillsammans. I forumet kan era medarbetare dela med sig av sina egna erfarenheter och även ta del av andras.

Det blir en plats att diskutera idéer och utveckling - samtidigt som gemenskapen på ert företag stärks.

Exempel på användningsområden:

Diskutera idéer
Forumet är en perfekt plats att dela tankar och idéer, som kan inspirera och skapa en känsla av gemenskap bland era medarbetare.

Involvera era medarbetare
För att era medarbetare ska känna att de är en viktig del av företaget så är det viktigt att involvera – i stort som smått. Detta gör ni enkelt genom att i forumet ställa frågor där de sedan får vara med och tycka till.

Dela positiv feedback
Forumet är en utmärkt plats att dela roliga händelser och positiv feedback – det skapar en positiv känsla, som sen kan ge ringar på vattnet av att medarbetarna själva kan reagera och delta i trådarna.

Uppmuntra till socialisering
I forumet kan det vara bra att ha en kategori som tillåter medarbetarna att exempelvis diskutera icke-arbetsrelaterade event – för att uppmuntra medarbetarna till att hitta på saker tillsammans – som AW’s, lunchträningar etc.

Det finns otroligt många sätt att använda forumet på – för att skapa en större gemenskap och känsla av delaktighet i ert företag. 

Vill ni veta mer om forum i HR-appen? Kontakta oss så berättar vi mer!

Några som valt HR-appen