Boka kostnadsfri demo

Häng med oss i våra sociala medier!

Vårt team  |  7 Nov 2022

Möt Rasmus - systemutvecklare i HR-appen

Idag är vi hela 10 glada medarbetare som jobbar med HR-appen. Varje medarbetare har olika expertisområden och personligheter. Tillsammans blir det ett fantastiskt team med stora ambitioner. 

Vi tänkte att ni ska få lära känna oss lite bättre i form av en serie medarbetarporträtt! Först ut i teamet bakom HR-appen har vi en av våra kära systemutvecklare; Rasmus Lennartsson.  

Med en bakgrund som lageransvarig, originalare och försäljare har Rasmus landat i att problemlösning och programmering är hans melodi.  

Rasmus resa på Roxx sträcker sig tillbaka till år 2014

På den tiden var vi bara tre som jobbade på Roxx webbavdelning. Helt sjukt, idag är vi fler än tre gånger så många.

För ett yrke som systemutvecklare är utbildningsbakgrunden ofta väldigt varierad. Hur ser det ut för dig, är du skolad eller learned by doing?  

Jag är självlärd och började programmera redan som 12-åring. Jag har även en gymnasial utbildning inom teknik med inriktning datorteknik. Samt certifierad IT-tekniker med titel MCSE (Microsoft Certified Solution Expert). 

Som arbetsgivare och kund är det alltid trevligt att få veta: vad är det bästa med att jobba med HR-appen? 

Kollegorna och kunderna, alla dagar i veckan, svarar Rasmus med ett brett leende. 

"På den tiden var vi bara tre som jobbade på Roxx webbavdelning. Helt sjukt, idag är vi fler än tre gånger så många."
 

För att sätta lite krydda på vårt medarbetarporträtt av denna unga herre valde vi även att ställa tre mindre seriösa frågor men ack så roliga. Vad vore egentligen livet utan onödiga men roliga fakta?

  • Om Rasmus fått leva i ett dataspel hade livet utspelat sig i ett Marvel-spel. En dröm om superkrafter har vi alla haft någon gång. 
  • Skulle en timme extra per dag dimpa ner i Rasmus värld hade han däremot spenderat den på matlagning, gymmet eller ute på promenad. Låter sunt tycker vi! 
  • Ges chansen till Rasmus att få medverka och vinna ett tävlingsprogram på tv väljer han ”Så ska det låta” med Peter Harryson eller något annat musikprogram. Med andra ord kanske det bor en liten sångfågel i vår käre systemutvecklare.

Snipp snapp slut så var medarbetarporträttet slut! Men misströsta inte, vi har fortfarande ett helt gäng kvar att presentera! Fortsättning följer...    

Några som valt HR-appen