Boka kostnadsfri demo

Häng med oss i våra sociala medier!

Vårt team  |  29 Maj 2024

Säg hej till Fredrik – projektledaren som inte drar sig för att stå på scen

Fredrik Thalin är projektledare och säljare för HR-appen och han älskar kundmöten. Utanför jobbet så är chansen stor att du träffar honom i köket. En del vet inte att han tidigare har jobbat som konstapel.

Vad gör du på jobbet? 

 Jag jobbar som projektledare och säljare för HR-appen. Det innebär en mängd olika arbetsuppgifter. Jag kontaktar företag som jag tror kan ha nytta av appen och är ofta med och håller demos tillsammans med Pontus.

Utöver det så jobbar jag bland annat med marknadsföring tillsammans med vår marknadsgrupp och bokar eftermarknadsmöten.

Något speciellt som du håller på med för tillfället?

Just nu håller vi också på med ett varumärkesarbete för HR-appen tillsammans med Sebastian och Julia på Roxx Insikt. Det är väldigt roligt och spännande!

Vad är det bästa med HR-appen tycker du? 

Att det finns så oerhört mycket i ett och samma system. Vi märker att våra kunder faktiskt kan minska antalet befintliga system idag tack vare appens bredd. Sedan är det ju otroligt häftigt att se hur mycket den faktiskt används. Den är verkligen en hjälpreda som sparar tid och bygger företagens kultur på ett fantastiskt sätt.

Vad gör du en perfekt helg? 

Då hänger jag med familjen. Vi åker kanske till någon mysig sjö där vi är själva. Sedan har vi gärna en lång middag med goda vänner med massa god mat och dryck. Det blir mycket fokus på mat på helgerna. Jag kan stå köket hela dagarna. Det är liksom min återhämtning.  

Berätta något alla vet om dig? 

Det märkliga är att jag fortfarande blir kallad ”Konstapel Kling”, trots att det gått 10–15 år sedan jag jobbade på Astrid Lindgrens Värld. Det är väl svårt att få en finare komplimang än det. Sedan har folk bra koll på att jag är väldigt lång också, och påminner mig ofta om det. Det är kanon, så jag inte råkar glömma det.

När var du senast extra stolt på jobbet? 

Jag blir stolt och imponerad över mina magiska kollegor varje dag. De är så otroligt kompetenta och proffsiga och har så stora hjärtan.   

Fakta 

Namn: Fredrik Thalin
Familj: Har en vacker fru som heter Anna. Två barn; Noah som snart fyller 14 och Hugo som snart blir 12.
Intressen: Matlagning och musik. Kultur i allmänhet.
Yrke: ”Jag är säljare/projektledare på Roxx Webb” 

Några som valt HR-appen