Boka kostnadsfri demo

Häng med oss i våra sociala medier!

Vårt team  |  25 Jan 2023

Hej Richard – webb & systemutvecklare och en i teamet bakom HR-appen

Ditt expertområde?

Programmering! Specifikt i JavaScript skulle jag säga.

Hur startade din resa på Roxx? 

Det började med en spontanansökan, dock under rådande pandemi och Roxx hade under denna period dessvärre anställningsstopp. Jag blev då erbjuden ett tidsbestämt sommarjobb som jag också tog. Efter slutdatum i augusti flög några månader förbi fast med fortsatt kontakt och den 7:e januari 2021 skrev jag på avtalet och blev Roxxare på riktigt!

"Efter slutdatum i augusti flög några månader förbi fast med fortsatt kontakt och den 7:e januari 2021 skrev jag på avtalet och blev Roxxare på riktigt!"
 

Det bästa med att jobba på Roxx Webb och med HR-appen?

Kollegorna och variationen i arbetet, alla dagar i veckan!

Precis som med alla andra i teamet bakom HR-appen har Richard fått svara på tre oseriösa frågor: 

  • Fulaste frisyren som Richard har haft hittills under sin livstid är till 100 % pottfrillan i mellanstadiet. 
  • Det mest överraskande som hänt Richard i ett annat land var när han och en vän skulle ut och ta en öl i Los Angeles. De slog sig ner på en bar och bartendern frågade något i stil med ”Are you here for the main event?” varpå det började strömma in folk. Det visade sig att de några gånger per år höll sköldpadderace. Rafflande!
  • Stod valet mellan att tävla i OS eller regissera en film som nominerats till en Oscar hade Richard aldrig orkat träna så mycket för att kunna tävla i OS. Valet faller på en Oscar med andra ord. Congratulations. 

Några som valt HR-appen