Boka kostnadsfri demo

Häng med oss i våra sociala medier!

Nyheter  |  21 Dec 2022

QR-scanner – en enkel men otroligt tidseffektiv funktion!

QR står för ”Quick Response” vilket betyder ”Snabbt svar”. Ni har säkert sett QR-koder förut och vet redan hur de fungerar. Nu har vi byggt in en QR-läsare i appen som gör att du enkelt kan scanna av QR-koder. Detta öppnar upp för fantastiska möjligheter att länka mellan funktioner och sidor i appen, så användarna snabbt kan komma åt önskat material.

Exempel på användningsområden:

Kontroll före körning
Sätt en unik QR-kod i varje fordon. När chauffören ska starta sin arbetsdag scannas koden och chauffören slussas direkt till kontroll före körning, med rätt fordonsuppgifter redan ifyllda.

Rutiner
Låt säga att ni har en maskinpark där varje maskin har speciella dokument för rengöringsrutiner. Lägg rutinerna i appen och sätt en unik QR-kod på varje maskin, det gör det enkelt för medarbetarna att hitta rätt dokument till rätt maskin – bara genom att scanna koden.

In- och utcheckning
Använd QR-koder för att enkelt kunna checka in och ut, vare sig det gäller verktyg, fordon eller personal.

Ska ni ha julfest med jobbet?
Sätt upp en lapp med QR-kod i fikarummet, så kommer medarbetarna snabbt och enkelt till rätt anmälningsformulär - med bara en enkel scanning.

Det finns oändliga användningsområden för QR-scannern, det är bara fantasin som sätter gränser.

Vill ni vara först ut att testa QR-scannern i er app? Vi kommer under Q1 2023 börja installera funktionen för våra testare.

Kontakta oss så hjälper vi er!

Några som valt HR-appen