Boka kostnadsfri demo

Häng med oss i våra sociala medier!

Nyheter  |  20 Apr 2023

Vi söker applikationskonsult till HR-appen

Känner du dig redo för nya utmaningar och är nyfiken på digitalisering och konfiguration? Har du erfarenhet av industri-, transport-, bygg-, VVS- eller el-branschen? Har du stenkoll på hur industrier bygger sina organisationer, hur arbetsflödet fungerar på bästa möjliga sätt och förstår hur medarbetarens behov ser ut? Då kan du vara personen vi söker!

Roxx Webb har utvecklat ett unikt system med oändliga anpassningsmöjligheter; Envodium. Med Envodium som grund erbjuder vi företag och organisationer vår produkt HR-appen, som är skräddarsydd efter kundens behov. HR-appen är ett praktiskt verktyg som löser företagets kommunikations- och dokumentationsutmaningar. Låter det spännande?

Vi söker en applikationskonsult som vill bidra med erfarenhet och positiv energi till både kollegor och kunder av alla de slag. Som applikationskonsult jobbar du nära både dina kollegor och våra kunder, och hjälper dem identifiera hur just de drar nytta av HR-appens alla möjligheter. Dina arbetsuppgifter varierar en hel del och ingen dag är den andra lik. 

Är du intresserad? Klicka här för att komma till tjänsten.

Några som valt HR-appen