Roxx

Hallå där! 👋 Är det något du undrar över? Eller vill du boka en kostnadsfri demo? Tveka inte att kontakta oss!

>

Nilsbuss

Internkommunikation är oerhört viktigt för oss. I vår verksamhet behöver vi få ut information snabbt och enkelt till alla medarbetare för att undvika stopp, skador och felagerande. Vi vill dessutom få alla att vara involverade och medvetna om vad som händer i organisationen.

Det har blivit väldigt mycket lättare för oss att upprätthålla en bra internkommunikation med HR-appen. Vi sköter det mesta som har med kontakt av medarbetare att göra genom den.

Alla funktioner är väldigt bra, men vår favorit är att vi kan synkronisera vårt schemaläggningssystem och visa varje persons schema. Det är också väldigt bra att de kan rapportera arbetstider och eventuella avvikelser där. Detta har varit till stor hjälp i vår process för schemaläggning och lönehantering.

Vi räknade faktiskt inte med att det skulle gå att få in så många bra funktioner och att den skulle vara så användarvänlig. Vi trodde att det skulle ta ganska lång tid att implementera appen, men blev väldigt förvånade över hur snabbt alla tog till sig den och hur bra de tyckte att den var. Nu kan vi verkligen inte vara utan den.

HR-appen är väldigt användarvänlig, lättillgänglig och enkel att utforma så att den passar olika verksamheter. Vi kan helt klart rekommendera den.

Simon Fransson
Marknadsförare och IT-ansvarig, Nilsbuss AB